.... ارشد هوش مصنوعی  ....

.... ارشد هوش مصنوعی ....

..:::مث تمبر به هدفی که داری بچسب:::..سال ۱۳۹۵ سال برآورده شدن آرزوها.... علم،پناه و عزت و راهنماست.امام علی(ع)
.... ارشد هوش مصنوعی  ....

.... ارشد هوش مصنوعی ....

..:::مث تمبر به هدفی که داری بچسب:::..سال ۱۳۹۵ سال برآورده شدن آرزوها.... علم،پناه و عزت و راهنماست.امام علی(ع)

نکات روان شناسی ارشد

۱- قصد و نیت عامل اساسی برای حفظ هر خاطره و فراموشی ان است. مسلما یادگیری خود به خود صورت نمی گیرد. وقتی فکر شما در خواندن مطلبی جهت دار باشد تمرکز حواس را به صورت خود به خودی در پی خواهد داشت و نیازی نخواهد بود که تحت فشار باشید تا مطلب مورد نظر را حفظ کنید. تنها نیت به ذهن سپاری مطلب به طور خودکار باعث تمرکز شما خواهد بود. البته در این ارتباط علاقه وانگیزه قوی شما جهت فهم کامل مطلب نیز نقش بسزایی ایفا می کند.
اگر شیفته دانستن مطلبی نیستید ولی نسبت به آن احساس نیاز می کنید باید در اولین قدم تلاش کنید تا علاقه خود را نسبت به دانستن این موضوع افزایش دهید ، اما چگونه ؟
کار سختی نیست. کافیست در مورد این موضوع بیشتر بحث کنید. خود را با ان درگیر کنید. در ارتباط با کاربرد های علمی و فواید درک این موضوع فکر کنید. نکته مهم دیگر در این رابطه تعیین هدف است. هدف اصلی خود را از مطالعه فراموش نکنید.

۲- به خاطر سپردن یک مطلب محصول واکنشی است که ما نسبت به آن از خود نشان می دهیم. میزان این واکنش تحت تاثیر حالات روحی ، علائق ، انگیزه و فنون مورد استفاده در مطالعه متغیر است. هر چه واکنش ما نسبت به مطالعه قویتر باشد ماندگاری آنها در ذهن ما بیشتر است. برای کسب موفقیت مطالعه باید به صورت زنده و سرشار از هیجان صورت گیرد چرا که مطالعه انفعالی و از روی بی میلی مفید نیست ، پس باید خود را با درسی که مطالعه می کنید درگیر سازید.
در ۱۵ دقیقه اول در هر بازه زمانی ، میزان یادگیری فرد در کمترین حد توان خود قرار دارد در نتیجه در هنگام مطالعه اگر شروع خوبی نداشتید دلسرد نشوید چرا که به محض آماده شدن ذهنتان برای درک مطلب مورد نظر ضریب یادگیری شما به سرعت بالا می رود و به خاطر سپردن مطالب را برای شما آسان می کند. تجربه نشان داده مرور مطالبی که در گذشته یاد گرفته اید در این زمان به شما کمک بزرگی می کند.
در بازه های زمانی ۱۰-۸ ، ۱۳-۱۱ و ۱۹-۱۶ مغز شما بالاترین میزان فعالیت را دارد .
سعی کنید حتما در این زمانها به مطالعه بپردازید.
تکرار مطلب در ذهن و مرور آنها نیز باعث یادآوری ساده تر آنها خواهد شد. تجربه ثابت کرده است با مرور مطالب یادآوری شده از ۲۵ تا ۱۰۰ در صد افزایش می یابد. از دیگر روشهای مناسب برای یادگیری مطالب ، نشانه گذاری و استفاده از علائم و یا خط کشیدن زیر مطالب مهم است که باعث افزایش سرعت مرور مطالب در ذهن شما می شود. نهایتا خلاصه نویسی و حمع بندی و دسته بندی مطالب درسی از نکات مهم دیگری است که می توان به آنها اشاره کرد... 

...... 

منبع: سایت انجمن علمی صعود 

نظرات 3 + ارسال نظر
حدیث ارزومندی 20 - مهر‌ماه - 1390 ساعت 10:28 ق.ظ

سلام عزیز دلم خوبی؟؟ مرسی که اومدی ولی خب دیشب فکر نمیکردم خاب باشی شرمنده ببخش
همینجوری گفتم خستگیت رو در کنم همین
بازم حلال کن مزاحم شدم

مجید 20 - مهر‌ماه - 1390 ساعت 10:33 ب.ظ

سلام
ببخشید در مورد آهنگ ولی یه چیزی شاید یه با شنیدن این مداحی دلتون بشکنه و اقا امام حسین (ع) ببینه و هرچه زودتر شما رو به کربلای خودش دعوت کنه ..

طلوع 21 - مهر‌ماه - 1390 ساعت 05:42 ب.ظ

سلام مریم جونم خوبی؟
امروز رو طبق برنامه ای که بهم پیشنهاد کردی پیش رفتم ... یکم سخت بود ولی خیلی عالیه، انشاء الله از این به بعد اینجوری می خونم.
I Love U very much .Good Luck

سلام عزیزم
عالیه...منکه بهت گفتم حتما میتونی با این برنامه پیش بری...
قربونت عزیز دلم
Thanks

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد