.... ارشد هوش مصنوعی  ....

.... ارشد هوش مصنوعی ....

..:::مث تمبر به هدفی که داری بچسب:::..سال ۱۳۹۵ سال برآورده شدن آرزوها.... علم،پناه و عزت و راهنماست.امام علی(ع)
.... ارشد هوش مصنوعی  ....

.... ارشد هوش مصنوعی ....

..:::مث تمبر به هدفی که داری بچسب:::..سال ۱۳۹۵ سال برآورده شدن آرزوها.... علم،پناه و عزت و راهنماست.امام علی(ع)

عوارض خوابیدن در بین الطلوعین...

سلام

یکی از دغدغه های داوطلبین کنکور موقع درس خوندن اونم تابستون حالت خوابه که بخصوص اول صبح و ظهرا سراغشون میاد...خدانکنه غذا بخوری(معده ت پر باشه)،اتاقت بخاطر کارکردن کولر سرد باشه،یا نور اتاقت کم باشه ...همینکه کتابو باز میکنی انگار داره واسه ت لالایی میخونه و دِ بخواب....  

اگه وقتی از خواب بیدار میشی،کسل و خسته ای بخاطر اینه که وقتی خودت خوابیدی روحت نخوابیده و بیدار بوده.... 

برای اینکه روحت همزمان با جسمت بخوابه باید چراغ اتاقتو خاموش کنی و محیط کامل تاریک باشه(حتی شبخواب اتاقتو خاموش کن!!!). 

---- 

منم یکی از اونایی هستم که عادت داشتم شبا تا نزدیکای سحر بیدار باشم و درس بخونم و بجاش صبح دیر بیدار شم.ولی بخاطر این برنامه درسیم خوابمو تنظیم کردم. پس شما هم میتونید فقط یکی دو روز برنامه ت بهم میریزه ولی بعدش درست میشه. 

یادت نره باید جوری برنامه بریزی که موقع برگزاری آزمون مثلا 8 صبح بیدار باشی و درس بخونی.یعنی اگه عادت کنی همیشه 8 صبح درحال درس خوندن باشی مغزت به فعالیت تو همون ساعت عادت میکنه و موقع آزمون اذیت نمیشی. 

من برای کنکور سراسری متوسطه ضرر این برنامه خواب رو دیدم برای همین بهتون توصیه میکنم حتما برنامه ی خوابتون رو برنامه و ساعت کنکور تنظیم کنید.چون خودتون بهتر میدونید که برای یه رشته مث کامپیوتر و آی تی با درسای سختی که داره تمرکز مطلق میخواد که خوب جواب بگیره... 

----- 

بین الطلوعین یعنی بین دو دمیدین(طلوع) روشنایی، یعنی بین طلوع فجر(نماز صبح) تا طلوع آفتاب و زمانی که هوا تقریبا گرگ و میش شده است.

در مورد خوابیدن که یک امر طبیعی است، در روایات آمده است که “در ساعات اولیه شب بخوابید و بین الطلوعین بیدار باشید"

متاسفانه در حاضر افراد، بسیاری از این گونه مسائل را صرفاً به عنوان دستورالعمل های ارشادی و اخلاقی در نظر می گیرند، در حالی که این دستورات صد در صد کاربردی می باشند. به عنوان نمونه یکی از فواید عمل به روایت مذکور این است که هورمونی در بدن به نام هورمون رشد(سوماتوتوروپ) وجود دارد که بیشترین میزان ترشح آن حدود دو ساعت بعد از غروب آفتاب می باشد(زیرا بدن انسان یک فیزیولوژی خاصی دارد که با عالم هماهنگ می باشد) و در رویات آمده که همان ساعت بخوابید.

اینکه خواب کافی در زمان مناسب، باعث بلندی قد می شود، به این دلیل است که در اوایل شب، این هورمون ترشح می شود و اگر کسی سر شب بخوابد، رشد متناسب و متعادلی پیدا می کند

همچنین اگر زمانی که این هورمون ها حداکثر ترشح خود را دارند، انسان خواب باشد، احتمال سکته زیاد است. لذا بیشترین آمار مرگ در خواب، در ساعات بین الطلوعین می باشد.

اما یک سری از هورمون های استرس زا وجود دارند(البته در جای خود مفید می باشند)که به آنها “کورتیکواستروئید” گفته می شود، مانند هورمون های “آدرنالین” و “نور آدرنالین”.  

بیشترین میزان ترشح این هورمون ها دو ساعت قبل از طلوع آفتاب می باشد؛ یعنی دقیقا هنگام بین الطلوعین (از طلوع فجر تا طلوع آفتاب)این که خواب بعد از اذان صبح، باعث ناراحتی و کسلی و پریشانی انسان می شود، ولی بیدار شدن در موقع اذان حالت شادابی می آورد، به خاطر ترشح این هورمون هاست.  

حال اگر همین مسئله یعنی نخوابیدن بین الطلوعین را یک پزشک به ما توصیه می کرد، با شوق و اطمینان بیشتری به آن عمل می کردیم، زیرا به کاربردی بودن آن معتقد بودیم، اما دستورات دینی را به عنوان مسائل صرفاً اخلاقی پنداشته و کمتر به آنها توجه می کنیم...

---- 

ادامه ی مطلب رو حتما بخون....

پی نوشت:

(۱) متن روایات مذکور :

مَا عَجَّتِ الْأَرْضُ إِلَى رَبِّهَا عَزَّ وَ جَلَّ کَعَجِیجِهَا مِنْ ثَلَاثٍ مِنْ دَدمٍ حَرَامٍ یُسْفَکُ عَلَیْهَا أَوِ اغْتِسَالٍ مِنْ زِنًى أَوِ النَّوْمِ عَلَیْهَا قَبْلَ طُلُوعِ الشَّمْسِ (منلایحضرهالفقیه- جلد۴- ص۲۰)

زمین به سوی پروردگارش، فریادی مانند این سه فریاد بر نمی آورد:

۱- فریاد از خونی که به ناحق بر روی او می ریزد.

۲- آب غسلی که با عمل زنا واجب شده است.

۳- خوابی که پیش از طلوع خورشید باشد.

عَنْ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ ع أَنَّ النَّوْمَ قَبْلَ طُلُوعِ الشَّمْسِ وَ قَبْلَ صَلَاةِ الْعِشَاءِ یُورِثُ الْفَقْرَ وَ شَتَاتَ الْأَمْرِ (مستدرکالوسائل- جلد ۵ – ص ۱۱۰)

خواب پیش از طلوع خورشید و نیز خواب قبل از نماز عشاء، باعث فقر و پریشانی امور می شود.

عَنْ عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ ع فِی حَدِیثٍ قَالَ لَا تَنَامَنَّ قَبْلَ طُلُوعِ الشَّمْسِ فَإِنِّی أَکْرَهُهَا لَکَ إِنَّ اللَّهَ یُقَسِّمُ فِی ذَلِکَ الْوَقْتِ أَرْزَاقَ الْعِبَادِ عَلَى أَیْدِینَا یُجْرِیهَا (وسائلالشیعة – جلد۶ – ص ۴۹۸)

هرگز قبل از طلوع خورشید نخواب که من آن را برایت خوب نمی دانم، زیرا خدواند در آن وقت، روزی بندگانش را به دست ما تقسیم می کند.

قال رسول الله ص : النوم من أول النهار خرق و نوم القائلة نعمة و النوم بعد العصر حمق و بین العشاءین یحرم الرزق (مکارمالاخلاق- ص۲۸۸)

خواب اول روز، نادانی و خواب نیمروزی نعمت و خواب عصرگاهی کم خردی است و خواب اول شب(بین دو نماز مغرب و عشاء) باعث محروم شدن از روزی می شود.

منبعhaghmadar . iranblog . com: